PIERWSZE WALNE ZEBRANIE PFKS

Zapraszamy na pierwsze Walne Zebranie Polskiej Federacji Karate ShinkyokushinkaiDecyzją Sądu Rejonowego w Warszawie postanowiono o rejestracji Polskiej Federacji Karate Shinkyokushinkai w Rejestrze Stowarzyszeń pod numerem KRS 0000394751. Dlatego w imieniu tymczasowego Zarządu PFKS mam ogromną przyjemność zaprosić na pierwsze Walne Zebranie Polskiej Federacji Karate Shinkyokushinkai, które odbędzie się w Opolu dnia 2.10.2011. Warunkiem udziału w Walnym Zebraniu PFKS jest przystąpienie do Federacji i wypełnienie niezbędnych dokumentów:

- deklarację przystąpienia do Polskiej Federacji Karate Shinkyokushinkai
- kartę informacyjną klubu
- upoważnienie delegata
Dokumenty należy podpisać (osoby umocowane statutem) i zeskanowane wraz z dowodem wpłaty wpisowego w wysokości 100 zł (w najbliższym czasie przekażę dane rachunku bankowego PFKS) przesłać na adres e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. najpóźniej do dnia 26.09.2011. Oryginały dokumentów oraz aktualny KRS Klubu prosimy zabrać na Walne Zebranie.

Wszystkie kluby przyjęte do PFKS zapraszamy na pierwsze Walne Zebranie PFKS w dniu 2.10.2011 w Opolu.

Szczegóły dotyczące ewentualnej rezerwacji hotelu i wyżywienia przedstawimy w najbliższym czasie. Koszty Zjazdu (sala konferencyjna, kawa, herbata, nagłośnienie, itp.) zostaną pokryte z opłat wpisowych.

Program Walnego Zebrania w dniu 2.10.201:
1. Otwarcie Walnego Zebrania
2. Wybory Sekretariatu (Przewodniczący, zastępca i sekretarz) Walnego Zebrania oraz Komisji: Mandatowo – skrutacyjnej, Wyborczej oraz Uchwał i wniosków
3. Stwierdzenie prawomocności obrad
4. Zatwierdzenia porządku i regulaminu obrad
5. Wybory uzupełniające do władz Klubu (Zarząd, Komisja Rewizyjna, Komisja Dyscyplinarna)
6. Wolne wnioski
7. Podjęcie uchwał
8. Zakończenie Walnego Zebrania

W imieniu tymczasowego Zarządu PFKS
dr inż. Wojciech Radziewicz

Filmy